Tel +40 734 555 555 (Luni – Vineri: 10:00 – 12:00 | 14:00 - 16:00)

Bine ați venit la Missi Wholesale - Importator și Revânzător Autorizat de Cristale Swarovski!

Termeni si Conditii

Bun venit!
Wholesale.missi.ro şi partenerii săi îţi furnizează produse şi servicii care fac obiectul următoarelor condiţii. Acest site este proprietatea Neuncinetru SRL. Neuncinetru SRL isi rezerva dreptul sa completeze sau sa modifice oricand termenii de utilizare fara consimtamântul utilizatorului. Versiunea cea mai recenta a termenilor de utilizare poate fi vazuta accesand pagina "Termeni si conditii". Folosirea, vizitarea sau achizitionarea produselor acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. In cazul in care nu agreezi aceste prevederi, te rugam sa nu folosesti site-ul wholesale.missi.ro, acordul fiind singura conventie dintre utilizatorii site-ului wholesale.missi.ro si SC Neuncinetru SRL, proprietarul site-ului.
Modificari ale termenilor
SC Neuncinetru SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile aplicabile folosirii www.wholesale.missi.ro si dreptul de a introduce noi conditii. Astfel de schimbari, modificari, adaugiri sau retrageri vor intra in vigoare imediat dupa afisarea lor pe site sau prin alte mijloace de informare a utilizatorului. Orice fel de utilizare a site-ului www.wholesale.missi.ro dupa aceste notificari va fi luata drept acceptare a acestor schimbari, modificari, adaugiri de catre utilizator.
Confidentialitate
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C.Neuncinetru SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea ta.In cazul realizarii unei comenzi esti obligat sa furnizezi datele mentionate mai sus, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a iti putea fi livrata comanda. Refuzul tau duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Compania de curierat rapid care livreaza produsele, Compania care asigura service-ul, in cazul produselor care necesita instalare la domiciliu si Compania producatoare, in cazul extensiilor de garantie pe care producatorul le emite direct catre clientul final.Daca doresti sa primesti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C.Neuncinetru SRL este necesar sa bifezi casuta de abonare la newsletter in contul tau pe www.wholesale.missi.ro. In cazul in care doresti ulterior sa renunti sa primesti comunicari de la S.C.Neuncinetru SRL te rugam sa te dezabonezi folosind link-ul de dezabonare existent in fiecare newsletter. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii care poate fi gasita in pagina de contact. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele tale personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre tale sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.
Acceptarea contractului de utilizare
1. Acest contract, ce cuprinde clauze aplicate in utilizarea www.wholesale.missi.ro, expune termenii si conditiile ce se vor aplica in utilizarea site-ului www.wholesale.missi.ro. Utilizând site-ul, cu alte scopuri decât de a da citire acestui contract pentru prima data, utilizatorul se angajeaza sa respecte aceste conditii si termeni de utilizare. Dreptul de a folosi www.wholesale.missi.ro este exclusiv al utilizatorului si nu poate fi transferat nici unei alte persoane sau entitate. Utilizatorul este direct raspunzator pentru folosirea contului personal (sub orice nume si parola), cat si pentru asigurarea ca utilizarea contului se va face respectând clauzele acestui contract. Utilizatorul se va face responsabil si pentru protejarea confidentialitatii parolei, in cazul existentei acesteia. Este obligaţia ta de a ne informa despre orice pierdere a parolei sau activităţi neautorizate desfăşurate în numele tău. Wholesale.missi.ro îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a desfiinţa conturi de utilizator, de a retrage, refuza sau edita conţinut publicat sau transmis către publicare de către vizitatori sau parteneri. Eşti de acord să îţi asumi responsabilitatea pentru toate activităţile care se petrec prin intermediul contului tău (nume utilizator şi parolă). Este obligaţia ta de a ne informa despre orice pierdere a parolei sau activităţi neautorizate desfăşurate în numele tău.Wholesale.missi.ro îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a desfiinţa conturi de utilizator, de a retrage, refuza sau edita conţinut publicat sau transmis către publicare de către vizitatori sau parteneri. Eşti de acord să îţi asumi responsabilitatea pentru toate activităţile care se petrec prin intermediul contului tău (nume utilizator şi parolă). Este obligaţia ta de a ne informa despre orice pierdere a parolei sau activităţi neautorizate desfăşurate în numele tău. Wholesale.missi.ro îşi rezervă dreptul de a de a refuza servicii, de a desfiinţa conturi de utilizator, de a retrage, refuza sau edita conţinut publicat sau transmis către publicare de către vizitatori sau parteneri. 2. SC Neuncinetru SRL are dreptul de a modifica sau întrerupe orice aspect sau particularitate a site-ului www.wholesale.missi.ro, incluzând, dar nelimitându-se la, continut, orele de disponibilitate si echipamentul necesar accesarii si utilizarii.
Responsabilitatile utilizatorului
1. Utilizatorul trebuie sa foloseasca www.wholesale.missi.ro in conformitate cu legea in vigoare. Nu trebuie sa posteze sau sa transmita prin intermediului site-ului www.wholesale.missi.ro nici un material care sa incalce sau sa contravina in nici un fel drepturile celorlalti, care sa fie amenintator, abuziv, vulgar, obscen, profan-defaimator, care sa nu respecte dreptul la intimitate, sau la publicitate, adica orice comportament care poate fi considerat o ofensa sau sa incalce legea sau care, fara consimtamantul prealabil al SC Neuncinetru SRL, contine elemente de reclama a diferitelor produse sau servicii. Nici un comportament al utilizatorului ce nu corespunde cu restrictiile sau obiectiile SC Neuncinetru SRL nu va fi permis. Utilizatorul nu trebuie sa foloseasca www.wholesale.missi.ro pentru scopuri de publicitate sau alte solicitari comerciale cum ar fi solicitarea utilizatorilor de a deveni membri ale altor servicii de informare online, aflate in concurenta cu SC Neuncinetru SRL. www.wholesale.missi.ro contine materiale protejate de legea dreptului de autor, sau alte informatii cu dreptul de proprietate, incluzand texte, software, poze, materiale video, grafice, muzica, sunete si altele. Toate materialele pe care www.wholesale.missi.ro le cuprinde sunt in conformitate cu legile drepturilor de autor din Romania. SC Neuncinetru SRL detine dreptul de autor in ceea ce priveste selectarea, coordonarea, aranjarea continutului. De asemenea utilizatorul nu trebuie sa abuze, partial sau integral, de continut. Utilizatorul are dreptul de a descarca de pe site materiale ce sunt protejate de legea dreptului de autor doar in scopuri personale. SC Neuncinetru SRL nu permite copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea in scopuri comerciale a materilalelor fara permisiunea prealabila sau fara acordul SC Neuncinetru SRL sau a autorului. In cazul in care se permite copierea, redistribuirea sau publicarea materialului protejat de legea dreptului de autor, nu se va face nici o modificare sau stergere a dreptului de autor. Utilizatorul trebuie sa constientizeze ca nu detine nici un drept asupra materialelor protejate de dreptul de autor descarcate de pe site.
Utilizarea serviciilor
In utilizarea serviciilor puse la dispozitie de SC Neuncinetru, utilizatorul trebuie sa respecte urmatoarele:- sa nu foloseasca serviciul in legatura cu scrisori in lant, concursuri, junk mail, spam sau alte mesaje duplicitare de natura comerciala; - sa nu defaimeze, abuzeze, hartuiasca, ameninte sau sa incalce drepturile legale (la intimitate sau altele); - sa nu publice, posteze, distribuie sau sa raspandeasca nume, materiale, informatii profane, rauvoitoare, de amenintare, obscene, indecente ce nu corespund legii; - sa nu publice materiale, poze, imagini, software cu drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; - sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, troieni, documente virusate, sau alte sisteme sau programe asemanatoare ce pot afecta sistemele de operare; - sa nu faca publicitate sau sa presteze servicii de vanzare-cumparare in scopuri personale, decat daca Serviciul de comunicare permite acest lucru; - sa nu downloadeze un document publicat de un alt utilizator al Serviciului de Comunicare care sa nu poate fi reprodus, distribuit sau prezentat in mod legal; - sa nu falsifice sau sa stearga informatii privind managementul dreptului de autor, notificari.
Livrarea comenzilor

 

Conditii Livrare Missi Wholesale

 

 

Livrarea comenzilor se face in functie de destinatie si metoda de plata dupa cum urmeaza:

ROMANIA Livrarea comenzilor se face pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid in maxim 7-14 zile lucratoare, cu livrarea pachetului la adresa dorita de tine sau prin Posta Romana in 7-14 zile lucratoare.

Posta Romana

Produsele comandate se livreaza in toata tara utilizand modalitatea si termenul de livrare alese:
Tarif transport in Romania cu plata la livrare (Oficiul Postal): 20 lei (TVA inclus)


• Produsele se pot livra cu plata la destinatie (ramburs) sau prin Ordin de Plata sau virament bancar. Pentru ultimele doua variante este necesara plata in avans, urmand ca produsele sa fie livrate in momentul intrarii banilor in contul nostru.
• Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 7 si 14 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii prin e-mail sau telefon de catre un reprezentant al nostru;
• In situatii speciale, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care va notificam telefonic.
• Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.
• Receptia coletelor se face la Oficiul Postal de care apartineti.

Curierat Rapid

Produsele comandate se livreaza in toata tara utilizand modalitatea si termenul de livrare alese:
Tarif transport in Romania: 20 lei (TVA inclus) - TNT Romania | 20 lei (TVA inclus) Fan Courier


• Preturile de mai sus sunt valabile pentru localitatile din lista Fan Courier ce nu presupun kilometri suplimentari (Fan Courier Express - localitati acoperite). Pentru localitatile ce nu se regasesc in aceasta lista, curierul taxeaza kilometri suplimentari - va comunicam costul transportului inaintea livrarii comenzii.• Preturile de mai sus sunt valabile pentru localitatile din lista TNT Romania ce nu presupun kilometri suplimentari (TNT - localitati acoperite). Pentru localitatile din lista cu mentiunea "Conform contract", curierul taxeaza kilometri suplimentari - va comunicam costul transportului inaintea livrarii comenzii. 
• Produsele se pot livra cu plata la destinatie (ramburs) sau prin Ordin de Plata sau virament bancar. Pentru ultimele doua variante este necesara plata in avans, urmand ca produsele sa fie livrate in momentul intrarii banilor in contul nostru.
• Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 7 si 14 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii prin e-mail sau telefon de catre un reprezentant al nostru.
• In situatii speciale, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care va notificam telefonic.
• Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.
• Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat.

Europa

Livrarea comenzilor se face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid in termen de 7-14 zile lucratoare, cu livrarea pachetului la adresa dorita de tine.

Urmatoarele tarife sunt valabile pentru: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxembourg, Marea Britanie, Monaco, Norvegia,Olanda, Polonina, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria: Tarif pentru plata comenzii in avans: Posta Romana (pana in 2 kg): 20 EUR (TVA inclus); Posta Romana (peste 2 kg): 35 EUR (TVA inclus); Fan Courier: 45 EUR (TVA inclus)

Restul statelor

Pentru restul statelor se comunica pretul prin e-mail pe baza comenzii solicitate.

***IMPORTANT:

  • In cazul in care clientul este inregistrat in baza noastra de date cu cel putin o comanda, care a fost trimisa prin Curier Rapid / Posta Romana si pe care clientul a refuzat sa o receptioneze, fara a primi si a desface coletul, ne rezervam dreptul de a solicita plata in avans pentru urmatoarele comenzi.
  • Pentru comenzile a căror valoare depășeste suma de 2.000 lei este necesară plata în avans a comenzii.

 

 

Politica de vanzari

Preturile produselor de pe site-ul wholesale.missi.ro sunt exprimate in lei, contin TVA si sunt valabile in limita stocului disponibil. Neuncinetru SRL va putea desfasura orice campanie promotionala pentru produsele prezentate, conditiile de desfasurare ale acestora fiind stabilite si publicate pe site-ul wholesale.missi.ro

Produsele platite prin OP sau plata directa in contul curent al firmei (IBAN: RO 77 INGB 0000 9999 0203 6913 ING Bank, Sucursala Constanta) se livreaza dupa confirmarea platii.

Pretul final platit de cumparator este format din pretul produsului afisat pe site, cheltuielile de expeditie si eventualele taxe percepute de statul roman (taxa verde etc...). SC Neuncinetru SRL nu percepe taxe suplimentare la cumpararea produsului.

In termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului clientul are dreptul sa notifice in scris firma ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Toate costurile de retur (transport, etc.) revin in acest caz clientului care va folosi acelaşi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. Dorinta clientului de a returna produsul se face printr-o notificare scrisa, expediata in plic la adresa Strada Rachitasi, nr. 68, Constanta, cod postal 90545. Produsul se va returna in ambalajul original cu toate manualele si accesoriile incluse, alaturi de factura fiscala si certificatul de garantie - in situatia in care produsul / produsele au fost insotite de acestea - la sediul SC Neuncinetru SRL.
Produsul nu trebuie sa prezinte deformari mecanice sau urme ale unei utilizari necorespunzatoare. Nu vor fi acceptate ca retur, produsele care nu prezinta etichetele sau sigiliile de garantie intacte si nu sunt in perfecta stare fizica de utilizare.
Pe colet se vor preciza umatoarele:
- numarul comenzii online
- numele clientului
- data cand a fost facuta comanda
Dupa verificarea integritatii produsului, banii se vor returna catre client. Indiferent de modul in care s-a facut plata, banii vor fi returnati prin virament bancar. In acest caz, clientul trebuie sa comunice numarul unui cont bancar.
SC Neuncinetru SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data renuntarii in scris a contractului de catre client.

Politica de returnare

Retur in 14 zile lucratoare
In cazul in care nu esti multumit de produsele achizitionate de pe website-ul Wholesale.missi.ro ai dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului/ produselor sa renunti la acestea, notificand in scris firma ca renunti la cumparare. In acest caz nu exista penalitati si nu trebuie invocat un motiv anume. Neuncinetru SRL iti va inapoia contravaloarea produselor achizitionate in maxim 30 de zile de la data denuntarii in scris. Suma returnata nu include costul aferent transportului produselor;  achitarea transportului pentru retur fiind in sarcina expeditorului.
Dorinta clientului de a returna produsul se face printr-o notificare scrisa, expediata in plic la adresa Strada Rachitasi, nr. 68, Constanta, Cod Postal 900545, sau prin e-mail la adresa de contact office@missi.ro. Utilizand una din cele 2 modalitati prezentate mai sus ne notifici legal dorinta ta de a returna produsul/produsele si ne oferi informatii privind modalitatea de returnare a banilor.
Produsul se va returna in ambalajul original, alaturi de factura fiscala / bonul fiscal si certificatul de garantie la adresa mentionata mai sus.Produsul nu trebuie sa prezinte deformari mecanice sau urme ale unei utilizari necorespunzatoare. Nu vor fi acceptate ca retur produsele care nu prezinta etichetele sau sigiliile de garantie intacte si nu sunt in stare perfecta de utilizare. Dupa verificarea integritatii produsului banii vor fi returnati in contul indicat de client, in termen de 30 de zile calendaristice de la data la care produsele au ajuns in posesia magazinului.Taxa verde - valabila pentru echipamente electrice si electroniceFacturile emise de Neuncinetru SRL vor include si contributia "TIMBRU VERDE" de 7 RON, plus TVA, reprezentând costurile pentru colectarea si reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), instituita conform Directivei europene EC/96/2002 si HG 448/2005, obligatorie din 30.04.2007. Potrivit legislatiei in vigoare, detinatorii de deseuri de echipamente electrice si electronice vor putea sa le predea gratuit la punctele de colectare municipale sau la magazine odata cu achizitia unui echipament nou din aceeasi categorie de produse.Service si garantieToate produsele sunt insotite de certificatul de garantie valabil in Romania. Perioada de garantie este de 12 luni. Inceputul perioadei de garantie coincide cu momentul facturarii si expira dupa perioada mentionata in certificatul de garantie. In cazul aparitiei de defectiuni in perioada de garantie, produsul se va returna in ambalajul original, impreuna cu toate manualele si accesoriile incluse, insotit de factura fiscala si certificatul de garantie la adresa specificata pe certificat, la service-ul autorizat. Pentru mentinerea garantiei, produsele trebuie folosite, intretinute, depozitate si transportate conform documentatiei care insoteste produsul. Reparatiile efectuate de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Se va refuza acordarea garantiei in cazul produselor care nu vor avea etichetele sau sigiliile de garantie intacte. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse, produse utilizate in conditii neadecvate sau nerecomandate de producator.

Declinarea responsabilitatii

SC Neuncinetru SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Specificatiile produselor afisate pe site-ul wholesale.missi.ro sunt informative, cuprind caracteristicile esentiale ale produselor si, de regulã, sunt puse la dispozitia noastrã de producãtori, asa cum sunt definiti acestia de Legea 449/2003, care pot modifica informatiile furnizate initial, fãrã instiintare prealabilã.
Imaginile afisate pe site in dreptul produselor sunt informative si pot diferi de produsul livrat efectiv, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, accesoriile, etc. Dupã caz, pentru o mai bunã intelegere a caracteristicilor unui produs, missi.ro poate prezenta informatii si imagini suplimentare despre produsul respectiv. Trimiterile la site-urile fabricantilor produselor sunt numai pentru o informare mai detaliatã a Clientului si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Neuncinetru SRL nu rãspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor respective, a cãror rãspundere o poartã in intregime proprietarii acestora.
Activitatea de comercializare si distributie din oferta wholesale.missi.ro este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. SC Neuncinetru SRL nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv. Garantia produselor cumparate prin intermediul acestui site este garantia oferita fiecarui produs in parte. Fiecare produs care beneficiaza de garantie, va fi insotit de certificat de garantie.LitigiiOrice conflict aparut între companie şi vizitatori/ parteneri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi. In cazul in care conflictul nu a fost stins pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Legea aplicabilă. Vizitând Wholesale.missi.ro eşti de acord că legilor române în vigoare guvernează aceste Condiţii de Utilizare şi toate disputele de orice natură care pot apărea între tine şi Wholesale.missi.ro sau partenerii săi. Orice tentativă de acces neautorizat la website şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente.Dispozitii finaleDaca oricare dintre prevederile mentionate in Termenii si conditiile de utilizare a site-ului wholesale.missi.ro este stabilita ca fiind nula sau nevalida, valabilitatea celorlalte prevederi se mentine in continuare.
Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nelamuriri sau precizari privind Termenii si conditiile de utilizare a site-ului wholesale.missi.ro prin una din metodele disponibile: e-mail, telefon, fax.

Date de contact

SC Neuncinetru SRL 

Adresa: Strada Rachitasi, nr. 68, Constanta, Jud. Constanta, 900545
Telefon: 0734 555 555
E-mail: wholesale@missi.ro